.

Helgen var lugn och skön!

Fredag; Ledigt!! bara det är ju underbart. Men jag jobbade faktiskt igenom att hjälpa Maria med deras kök. Tog inte så lång tid och vart bra :) Åkte hem och duschade och umgicks med Sofi resten av kvällen.


Lördag; Var upp till halv 10 för att åka och foga köket. Så det vart klart på nån timme. Sen var de hem och dö på soffan ett tag. Kollade Robert Gustavsson! Åkte vidare till Linn och Putte och åt god tacogratäng, mumms. Sen åkte jag en snabbis till Jocke, där dom firade becken med lite drickande. Tillbaka till Linn och kolla Gladiatorerna! Så Jävla Bra, det var ett saknat program. Sen fastna jag där med lite vin och Pussel resten av kvällen! Somna även på deras soffa, 5 av 5 vinglas! jäkligt skön soffa må jag säga.

Söndag; vakna upp till cartoon networks som jag så skönt somna till. Man blir aldrig för stor för tecknat. Vi byggde klart pusslet men lite hjälp av Clara som kom upp och mös med oss ett tag! Åkte senare hem och tog det lugnt innan en ny jobb vecka.

Tidsfördriv på Max

Dagen börjar med att jag kliver upp runt 12 efter att ha dragit mig i sängen ett tag. Upp för att åka till Maria för att sätta upp kaklet i deras kök.Gick  som planerat och jag vart nöjd. Dom var lika nöjda så det var kul, de är ju det viktigaste!
Vart även en pizza mitt upp i kaklandet! Den satt fint den!

Var klar till 5 tiden och då vart det hem till en låång varm efterlängtad dusch. Lite för länge, skulle köra syster vid sex. Så vart lite stressigt som vanligt! Därefter till Sofi för att hitta på nå kul.
Men vi kom inte längre än till Max, där vi fastna i 3 timmar haha. Vi fick sällskap av Sara och Becken också, väldigt trevligt.
Sen vart det glida runt lite på stan och köra ner syster på stan.

Så har min dag sett ut och nu ligger jag i sängen med en kall rumpa, rackarns dö fläsk haha
4 nätter till sen kan jag värma mig hos hjärtat!


Fys



Sitter  lite halv död i soffan efter en innebandyträning med fys! Otroligt skönt, man känner att man gjort nått! Om inte annat imorron haha Men jag gillart!
Juste nu sitter jag och tänker att det är så typiskt mig, jag i ett nöt skal! När man sätter sig i soffan efter träning och kommer verkligen inte in i duschen, hur svårt ska det vara? Så här är jag iof jag alltid när jag ska in i duschen haha, jag säger minst 3 gånger att jag ska hoppar in.

Jaha imorron är det fredag och röd dag! Inte alls fel, känns som jag behöver sova ut. Räcker inte med att jag försov mig imorse, Opps!
Men imorron blir det på med jobb brallerna ändå. Ska hjälpa Maria och Johannes med deraas kök. Snäll som man är på sin lediga dag! Nej jag tycker det är kul att hjälpa till och kunna göra nått som jag kan.

Sängen är fortfarande tom, och det börjar bli för jobbigt nu alltså! Kom hem Babe <3


Min Kärlek <3



Du gör mig så glad! Att vi lärt känna varandra är det bästa som har hänt! Du är så bra på alla sätt och du får mig må som allra bäst. Bara jag ser dig ler jag, och magen viker sig ut och in. På ett bra sett!
Är så glad att jag har dig! Älskar dig Victoria <3


Dags att ta tag i det här!

Nytt år, nytt försök att komma ihåg att vara aktiv här!

2011 var otroligt bra! Det bästa som hände mig var att jag träffade en underbar människa!
Victoria Åslund! Som nu mera är min tjej!
Jag kan inte förstå det själv haha men det är underbart :D  Idag har vi varit tillsammans 2 månader och 13 dagar!
Tiden går fort när man har roligt och det har jag minst sagt haft!

Det hände massa annat kul under året! Men känner att 2012 kommer bli bättre!
Bara det att Emelie kommer hem om 8 dagar! Som du är saknad! <3
Sen ska jag få skapa många fler fina och roliga minnen med babe och vännerna.
Ser fram emot det!


RSS 2.0